image
 |  4 6 Липня 2018 | 05:15

У Волиньраді оголосять конкурси на вакантні посади трьох керівників

Конкурсна комісія Волинської обласної ради на своєму засіданні 5 липня 2018 року прийняла рішення оголосити конкурси на посади трьох керівників підприємств, установ, організацій – об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.
Відкриті конкурси зокрема оголосять на заміщення вакантних посад голови обласного Фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі, а також директора Центру туризму, спорту та екскурсій управління освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації.
Повторний конкурс оголосять на вакантну посаду директора Луцького геріатричного пансіонату, оскільки попередній конкурс не дав змоги визначити його переможця.
Конкурсна комісія затвердила кваліфікаційні вимоги щодо претендентів на заміщення цих вакантних посад керівників, що будуть опубліковані в друкованому ЗМІ разом із оголошеннями про проведення конкурсу.
Відведений термін для подання заяв – протягом 30 днів із дня опублікування оголошень, які продублюють також на офіційному веб-сайті обласної ради.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три медичні заклади на Волині матимуть нових керівників

Нагадаємо, що на цьому ж засіданні комісія рекомендувала укласти контракти з чотирма керівниками, які визнані переможцями конкурсів.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Конкурсна комісія Волиньради назвала, хто надалі керуватиме санаторієм «Пролісок»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити