image
 |  0 6 Липня 2018 | 10:24

За фактом вибуху на Рівненському полігоні відкрили справу

За фактом вибуху на Рівненському полігоні, внаслідок якого троє військовос службовців загинули і дев'ятеро були поранені, відкрито кримінальне провадження.


Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Західного регіону.
"За процесуального керівництва військової прокуратури Рівненського гарнізону проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення правил поводження з боєприпасами, що спричинило загибель і тілесні ушкодження кількох осіб", - йдеться у повідомленні.
Уточнюється, що досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 414 КК України здійснюють слідчі Головного управління Нацполіції України у Рівненській області, а процесуальне керівництво – військова прокуратура гарнізону.
На місці події працює група прокурорів на чолі з військовим прокурором Рівненського гарнізону. Проводяться першочергові слідчі дії.
Наразі встановлено, що 6 липня близько 5.30 год. на території Рівненського загальновійськового полігону під час виконання військовослужбовцями однієї з військових частин вогневого завдання щодо знищення умовного противника з веденням вогню мінометної батареї з закритої вогневої позиції відбувся вибух міни у каналі ствола міномета. Внаслідок цього троє військовослужбовців загинули та дев'ятеро зазнали поранень різного ступеня тяжкості.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити