image
 |  2 6 Липня 2018 | 21:44

Матч «Росія-Хорватія» під загрозою: Сочі йде під воду (ФОТО, ВІДЕО)

Напередодні матчу ЧС-2018 між збірними Росії та Хорватії місто Сочі, в якому має відбутися гра, пішов під воду через сильну зливу.
Про це повідомляє ЗНАЙ.UA із посиланням на Politeka.
Як пишуть місцеві засоби масової інформації, вдень, 6 липня, на російське місто обрушилася справжня тропічна злива. Негоду відчули на собі жителі всіх районів міста. Наголошується, що всього за годину на місто одночасно випала місячна норма опадів.

Злива був настільки сильною, що дороги вмить опинилися затоплені. Брудний потік води прокотився по декількох вулицях міста, переносячи з собою гори сміття. Очевидці публікували в соцмережах фото і відео природного катаклізму. На кадрах можна побачити, що на деяких дорогах рівень води досягає скла машин. Жителі міста стверджують, що "злива перенесла берегову лінію на кілька кварталів вглиб материка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як горів літак із футболістами Саудівської Аравії у польоті на Ростов: моторошні кадри (ФОТО, ВІДЕО)


Відомо, що сильний дощ вже вплинув на підготовку до завтрашнього матчу. Так, збірній Хорватії з футболу довелося перенести своє тренування на інше поле.
Нагадаємо, що після несподіваного виходу в чвертьфінал ЧС-2018, збірній Росії належить битися з футболістами з Хорватії. Букмекери вже назвали фаворита матчу. Матч між збірними Росії та Хорватії відбудеться в суботу, 7 липня, в місті Сочі на стадіоні Фішт. Гра розпочнеться о 21:00 за київським часом. За оцінками букмекерів, фаворитом зустрічі є збірна Хорватії.
[embed]https://www.youtube.com/watch?time_continue=21&v=m9lpDJRBNYI[/embed]
Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що російська видра передбачила результат чвертьфінального матчу Росія-Хорватія. Сочинська видра по імені Гаррі зарекомендувала себе як один з найбільш точних прогнозистів на ЧС-2018, передбачила результат чвертьфінального матчу Росія-Хорватія. Тварині запропонували два м'ячі з прапорами команд-суперниць. Видра Гаррі підпливла до м'яча з хорватським прапором, що має означати перемогу Хорватії в півфіналі.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський опозиціонер заявив, що перемогу в матчі з Іспанією Росія купила

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити