image
 |  4 9 Липня 2018 | 20:27

Їх щемлять, карають… Тож вторуймо у відповідь Вукоєвічу і Віді: «Слава Хорватії! Давай, давай!», - депутат Волиньради

Віду і Вукоєвича щемлять, карають, і якщо зважати на москальські скаженіючі мережі, то їм ще невідомі, які прокльони шле місцева зомбомаса...
Про це 09 липня 2018 року на своїй сторінці у Facebook написав депутат Волиньради від ВО «Свобода» Олесь Бик.
Світлина від Andriy Yermolenko.Карало ФІФА, яке заплямоване постійними корупційними скандалами, нашпиговане москальськими грошима і функціонерами. Саме ФІФА організувало цей чемпіонат світу в Росії, - пише депутат.
Але що ж насправді сталося?! Адже все так добре було для організаторів цього чемпіонату до «скандалу» з Відою. А яка картинка! Постійний карнавал: купа іноземців, нові стадіони, кокошники, локальні успіхи збірної еРеФії, п'яні дешеві місцеві повії - просто побутовий рай для вболівальників! Ніхто тобі ні слова про криваву наглу агресію на Сході України країни-господаря чемпіонату. Ніякої стратегічної плямки!
Але тут ... «бац!» Віда (фактично автор 2-ох голів), кривдник зарюмсаних господарів реве у малюсіньку камеру на весь світ: «Слава Україні!».
Ооо.. болісно стогнуть московитські скрепи! «Як же ш хорват посмів сказати у нас тут вдома цих два ненависних нам слова. Скарати його!» - зауважує Олесь Бик.
«Футбол без політики» - за порушення саме цього принципу дисциплінарний комітет ФІФА притягнув Домагоя до відповідальності. Поки що попередженням. Заставляють Віду виправдовуватись! А Федерація футболу Хорватії звільнила екс-динамівця Огнена Вукоєвича з посади у збірній.
Але ми тут в Україні їх зрозуміли! Ці хлопці з Адріатики на хвилях неконтрольваної ейфорії щастя від важкої футбольної перемоги його країни над ворожою до нас країни згадав і про нас - українців! Він інтуїтивно виплеснув цим гаслом нагадування про нашу дуже подібну з хорватами непросту долю. Нас поєднують з ними не тільки Карпати, де колись давно проживали білі хорвати. Але й те, що вони, як і ми зараз теж, ще недавно (на початку 1990-их) кровопролитно відстоювали свою незалежність. У них є теж «свої москалі» - серби. Є свої (як і у нас) сепаратистські регіони - так звана «Сербська Країна», - додає «свободівець».
І не ми йому «дуже багато дали», як висловився головний чиновник федерації футболу України Павелко, а він нам, висловивши найефективнішу підтримку Україні у цей важкий час на ЧС-2018 і самовіддано б'ючись ще нещодавно у минулому на міжнародній арені за топовий український клуб «Динамо»! І які б зараз слова для оправдання не заставляли вимовляти нашого хорвата, саме Домогой Віда та збірна Хорватії мають стати символом нашої національної підтримки на найбільшому футбольному форумі в еРеФії!
Тож вторуймо у відповідь Вукоєвичу і Віді: «Слава Хорватії! Давай, давай!» - резюмує Олесь Бик.

Читайте також: Ця перемога над Росією для України і «Динамо», – Віда і Вукоєвич (ВІДЕО)
Читайте також: Вукоєвича звільнили зі збірної Хорватії за відео зі словами «Слава Україні!»
Читайте також: У ФІФА визначилися, чи покарають Віду за фразу «Слава Україні!»
Читайте також: Українські вболівальники нині обвалюють рейтинг сторінки ФІФА в Facebook

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити