image
 |  2 9 Липня 2018 | 14:15

Діти АТОвців повернулися з відпочинку у дитячому таборі «Артек-Буковель»

Нещодавно 23 підопічних дітей з родин діючих бійців ООС, ветеранів війни і дітей Небесного Легіону повернулись з мальовничих Карпат із незабутнього відпочинку у дитячому таборі «Артек-Буковель».
Близько 100 діток, батьки котрих мають дотичність до захисту Вітчизни - з'їхалися зі всієї України. У них було неймовірне дозвілля, що навіть якби ми лишень перераховували основну програму заходів, святкувань і змагань – прийшлось всім довго читати, бо головне - радісні обличчя і море емоцій у нашого майбутнього цвіту нації!!! ))), - пише на своїй сторінці Facebook Ruslan Telipskyi. 

Волонтерський рух "Меценати для солдата" (МдС) виражає вдячність за співпрацю і таку можливість громадській спілці «Всеукраїнське громадське об’єднання родин загиблих та безвісти зниклих, учасників антитерористичної операції, ветеранів війни та активістів волонтерського руху «КРИЛА 8 СОТНІ».


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дитячий мегаполіс «Місто Мрій Луцьк» організував свято для дітей АТОвців

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити