image
 |  0 9 Липня 2018 | 09:46

На Волині експорт товарів збільшився на 25%, порівняно з минулим роком

Експорт товарів у січні–квітні порівняно з відповідним періодом 2017р. збільшився на 25,3% і становив 252,7 млн.дол. США, імпорт – залишився майже на рівні минулого року і складав 429,8 млн.дол. Від’ємне сальдо дорівнювало 177,1 млн.дол.
Про це «ВолиньUA» повідомила прес-служба статистики у Волинській області.
У загальному обсязі експорту товарів переважали машини, обладнання та механізми; електротехнічне обладнання, деревина і вироби з деревини, меблі, продукти рослинного походження, живі тварини; продукти тваринного походження, готові харчові продукти.
Основу товарної структури імпорту складали палива мінеральні; нафта і продукти її перегонки, машини, обладнання та механізми; електротехнічне обладнання, засоби наземного транспорту, крім залізничного, пластмаси, полімерні матеріали, каучук, гума, недорогоцінні метали та вироби з них, продукція хімічної та пов’язаних з нею галузей промисловості, живі тварини; продукти тваринного походження.
Основними партнерами в експортно-імпортних операціях були країни Європейського Союзу, на які припадало 79,5% загального обсягу експорту та 63,6% імпорту товарів.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині середня офіційна зарплата – 6 тисяч гривень, – ГУ ДФС у Волинській області

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити