image
 |  2 9 Липня 2018 | 16:31

Російська збірна допомогла собі аміаком, - німецьке видання «Bild»

Німецьке видання «Bild» повідомляє, що російські футболісти, під час матчів з Іспанією та Хорватією, ймовірно, нюхали аміак.
Про це 09 липня 2018 року повідомляє сайт «Polskie Radio».
Німецькі ЗМІ звинувачують російську збірну у використанні речовини, чия дія, за словами німецького директора біомедичного інституту, відповідає визначенню допінгу.
Агресивний пресинг, який росіяни застосовували в додаткових тридцяти хвилинах матчу з хорватами – робив враження. Проте, враховуючи той факт, що в останні роки у російському спорті багато було допінг-скандалів, почали з'являтися різні спекуляції.
Німецьке видання «Bild» повідомляє, що російські футболісти, під час матчів з Іспанією та Хорватією, ймовірно, нюхали аміак.
Ця субстанція не входить до списку допингу, але, на думку німецького експерта Фріца Зергеля, аміак має там бути, тому що препарат діє як класичний допінг.
Підтвердженням цього «розслідування» є фрагменти телевізійних трансляцій, де можна побачити гравців, зокрема Алєксандра Ґоловіна, який довгий час тримає руку при дихальних шляхах.
Аміак дуже сильний і він знімає втому, а потім працює швидше, ніж нікотин і кофеїн, тому що він йде безпосередньо в легені. Все це заповнює визначення допінгу, і, на мій погляд, це повинно бути заборонено, - заявив директор німецького біомедичного інституту.

Як повідомляє «Bild», прес-секретар Федерації футболу Росії мав підтвердити, що Ґоловін дійсно нюхав хустинку, просочену аміаком.
Читайте також: Вукоєвича звільнили зі збірної Хорватії за відео зі словами «Слава Україні!»
Читайте також: Ця перемога над Росією для України і «Динамо», – Віда і Вукоєвич (ВІДЕО)
Читайте також: У ФІФА визначилися, чи покарають Віду за фразу «Слава Україні!»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити