image
 |  0 10 Липня 2018 | 04:45

Після санкцій ФІФА Домагой Віда у другому відеозверненні повторив: «Слава Україні!» (ВІДЕО)

Гравець збірної Хорватії Домагой Віда після попередження від ФІФА у роздягальні збірної в новому відеозверненні повторив: «Слава Україні!».
Про це 09 липня 2018 року на своїй сторінці у Facebook повідомляє «Ro.Do.Zagreb».
[embed]https://www.facebook.com/Ro.Do.Zagreb/videos/1762685067159986/[/embed]
Після тренування збірної у роздягальні, втомлені, але щасливі футболісти Хорватії не зламалися. Зокрема Домагой Віда на смартфон повторює вже знамените «Слава Україні!»
Його підтримують вболівальники з усього світу.
Як відомо, Міжнародна федерація футболу (ФІФА) винесла попередження захиснику збірної Хорватії за неспортивну поведінку, що суперечить принципам чесної гри.
Як стверджувало видання The Sun, згідно з дисциплінарним кодексом, футболіст міг отримати покарання у вигляді дискваліфікації на два матчі.
[caption id="attachment_77546" align="alignnone" width="433"] Рейтинг сторінки ФІФА станом на 07:35 ранку 10 липня 2018 року[/caption]
Тим часом за цю ніч сторінка ФІФА у Facebook українськими вболівальниками та вболівальниками Огнєна Вукоєвіча і Домагоя Віди обвалилася з 5 зірок до 1!
Читайте також: Їх щемлять, карають… Тож вторуймо у відповідь Вукоєвічу і Віді: «Слава Хорватії! Давай, давай!», – депутат Волиньради
Читайте також: Ця перемога над Росією для України і «Динамо», – Віда і Вукоєвич (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити