image
 |  0 10 Липня 2018 | 14:04

Сума надходжень бюджетів громад Волині перевищує минулорічні показники на чверть

За підсумками першого півріччя 2018 року місцеві бюджети Волині поповнились на 1,8 мільярда гривень податкових платежів.
Про це «ВолиньUA» повідомила прес-служба ГУ ДФС Волинської області.
«І це більш ніж на чверть - на 25,7 відсотка,  або на 366,7 мільйона гривень більше проти першого півріччя 2017 року. В тому числі, великі платники податків, які перебувають на обліку у Офісі великих платників і його територіальних підрозділах, сплатили до обласного бюджету 9,1 мільйона гривень податку на прибуток, що на 1 мільйона гривень. більше минулого року», - поінформувала учасників наради при голові Волинської ОДА  начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Як повідомила керівник волинських фіскалів, загалом бюджетні призначення доходів місцевих бюджетів, передбачені розписом, виконані на 109,5 відсотка.
«Динаміка росту, що характеризує ситуацію зі сплатою податків до бюджетів громад в області, є наслідком ефективної роботи фахівців ДФС в питаннях детінізації ринку праці, легалізації підприємництва та найманих працівників, а також скоординованих дій щодо забезпечення надходжень так званих майнових податків», - підкреслила Світлана Савчук.

Як свідчить аналітика, в області у першому півріччі поточного року  завдання з основних бюджетоутворюючих платежів місцевих бюджетів виконано з  податку на доходи  фізичних осіб на 107,7 відсотка, єдиного податку на 116 відсотків, податку на майно на 114,9 відсотка.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку з підприємців Старого ринку здирають «дві шкури»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити