image
 |  0 10 Липня 2018 | 07:01

У липні на землян чекає «Коридор затемнень»

У астрологічному світі наступає «коридор затемнень»: 13 липня відбудеться сонячне затемнення у Раку, 27 липня буде найдовше у 21 столітті затемнення Місяця, а 11 серпня – сонячне затемнення у Леві.
Про це 10 липня 2018 року повідомляє сайт «Укрінформ».
Період між затемненнями, дати яких знаходяться близько одна до одного, називають коридором затемнень. Розпочнеться він 13 липня, а закінчиться 11 серпня.

Як зазначається, 13 липня відбудеться часткове сонячне затемнення. Його можна буде спостерігати о 5:02 за київським часом.
Помилуватися зможуть не всі жителі нашої планети: вдасться лише в Тасманії, в південній частині Австралії і в східній частині Антарктиди. .
27 липня о 22.22 за київським часом можна спостерігати місячне затемнення та протистояння Марса із Сонцем.
Напівтіньове затемнення буде видно з будь-якої точки планети, правда, жителям Камчатки, Чукотки і Північної Америки не пощастить. А насолодитися видом повного місячного затемнення зможуть люди, які проживають на території південної і східної частини Африки, центральній і південній частині Азії, і Близького Сходу.
11 серпня 2018 року - об 11:47 за київським часом відбудеться часткове сонячне затемнення.
Його зможуть спостерігати жителі Монголії, Казахстану і північного сходу Китаю. Пощастить тим, хто проживає в Скандинавії, Гренландії і в північній частині Канади. Українці також зможуть побачити це явище.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити