image
 |  0 11 Липня 2018 | 09:06

16-19 липня рух через Ягодин буде утруднений через ремонтні роботи

Волинська митниця ДФС отримала листа Автомобільного митного відділу в Дорогуську Люблінської митно-податкової служби. Згідно з інформацією польських колег,  16-19 липня 2018 року будуть проводитись планові ремонтні роботи асфальтованих поверхонь на території пункту пропуску Дорогуськ. 
Про це «ВолиньUA» повідомила прес-служба ДФС у Волинській області.
Ремонт, зокрема, включатиме фрезерування і покриття новим асфальтом південної і північної плит на в’їзд до Польщі у пасажирському та вантажному напрямках, а також на виїзд з Польщі.
Відтак, очікується значне ускладнення та обмеження у переміщенні територією пункту пропуску Ягодин -Дорогуськ. Польська сторона забороняє рух негабаритних транспортних засобів у період з 16 по 19 липня 2018 року.
Інформуючи про наміри суміжної сторони, Волинська митниця ДФС просить водіїв, які планують міжнародні рейси, утриматись у цей час від перетину українсько-польського кордону через Ягодин та обирати інші шляхи сполучення.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинські піротехніки знешкодили шість боєприпасів часів Другої Світової війни

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити