image
 |  0 11 Липня 2018 | 08:16

На Волині чоловіка за показаний середній палець побили до реанімації

В ніч з 7-го на 8-ме липня на виїзді з Нововолинська поблизу заправки по вулиці Луцькій виявили травмованого чоловіка, якого госпіталізували до реанімації без свідомості. Як виявилося, чоловіка побили за те, що переходив дорогу у невстановленому місці. Затримали підозрюваного у вчиненні злочину. 
Про це пише Буг.
В неділю, 8-го липня,  близько 3:00 правоохоронці знайшли чоловіка без документів з відкритою черепно-мозковою травмою. Його госпіталізували до реанімаційного відділення НЦМЛ без свідомості.
Особу встановили, дружина потерпілого повідомила, що вони мешкають на 6-му мікрорайоні, чоловік вийшов на заправку за цигарками.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині чоловік пішов по цигарки, а опинився в реанімації (ФОТО 18+)
В ході проведення розслідування поліція визначила, що чоловік переходив дорогу в невстановленому місці перед автівкою. Водій посигналив, на що той обурився і показав жест середнім пальцем руки. В автомобілі перебувало троє молодиків, які вирішили покарати пішохода за порушення правил ПДР та негідну, на їх думку, поведінку.
Потерпілий досі перебуває в тяжкому стані без свідомості.
Поліція відкрила кримінальне провадження за надання тяжких тілесних ушкоджень.
Затримали 19-річного мешканця Нововолинська та вирішується питання про обрання для нього запобіжного заходу.
Тривають слідчі дії.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити