image
 |  0 11 Липня 2018 | 14:12

На Волині поліцейські спіймали 18-річного злодія

Співробітники Любешівського відділення поліції викрили 18-річного мешканця райцентру, котрий учора вночі із подвір’я місцевого жителя викрав три електродвигуни та брухт, вартістю понад 5 тис. грн.. Викрадене майно співробітники поліції вилучили.
Про це «ВолиньUA» повідомляє прес-служба поліції Волинської області.
За фактом крадіжки, поєднаної з проникненням у приміщення слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.
Також учора до Ківерцівського відділу поліції із заявою про викрадення з магазину в селищі Олика майже 2 тис. грн.. звернулася місцева жителька. Співробітники групи реагування патрульної поліції спільно з дільничними офіцерами оперативно встановили причетність до скоєння кримінального правопорушення 41-річного жителя села Залісочне цього ж району. Правоохоронці вилучили вкрадені ним кошти й повернули законній власниці. За фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує арешт на строк від трьох до шести років або обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.
Окрім того, оперативники Луцького відділу поліції розкрили крадіжку велосипеда. У червні його  із подвір’я 67-річної жительки обласного центру  викрав 51-річнийлучанин. Він завдав господині збитків на 500 грн. За фактом крадіжки вирішується питання відкриття кримінального провадження.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцький магазин «спіймали» на продажі алкоголю у нічний час

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити