image
 |  0 11 Липня 2018 | 13:18

У Ковелі ремонтують спортивну школу

У ковельській «КДЮСШ імені Є. Кондратовича» проводять косметичний ремонт малої та великої ванн басейнів, спортзалів і допоміжних приміщень.
Про це інформує сайт Ковельради.
Директор закладу Олена Клімашевська розповідає: «Одразу повністю оновити школу не вдається. Щороку стараємось підтримувати приміщення у хорошому стані. Дещо заплановане реалізуємо власними силами, про основне подбала влада. Зокрема, торік проведено оновлення та утеплення фасаду. Ці роботи обійшлись у понад 1 мільйон 228 тисяч гривень. Здійснено благоустрій території та облаштовано стоянку для автомобілів, велосипедів. Закуплено п’ять насосів для покращення циркуляції води у великій та малій ваннах басейну. На мою думку, це хороша інвестиція в майбутнє, розвиток наших дітей та їх здоров’я».
Варто нагадати, що також впродовж останнього року для потреб спортсменів за кошти місцевого бюджету було придбано нове спорядження та інвентар.
Комплекти форми отримали легкоатлети, веслувальники, волейболісти та усі тренери.
Кікбоксери уже у своєму залі розмістили дві груші для тренувань. Такі ж знаряддя з’явились і у боксерів. До послуг веслувальників тепер два нові човни.
До речі, у КЗ «КДЮСШ ім. Євгена Кондратовича» діє вісім секцій: волейбол, легка атлетика, бокс, плавання, шахи, веслування, кікбоксинг, настільний теніс.
Тепер тут займаються понад 450 спортсменів. Підтримують хороші традиції. Вихованці закладу стають кращими з кращих на змаганнях найвищого рівня.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меморіал у Ковелі можуть створити лише після досліджень


Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити