image
 |  2 12 Липня 2018 | 15:16

На Волині поліцейські затримали трьох телефонних злодіїв

За минулу добу співробітники Шацького відділення поліції та Луцького відділу поліції розкрили три факти крадіжок мобільних телефонів. У двох випадках телефони вилучені та будуть повернуті власникам.
Про це «ВолиньUA» стало відомо з прес-служби поліції Волинської області.
Співробітники Шацького відділення поліції спіймали неповнолітнього, котрий другого липня в селищі Шацьк викрав у жителя району два мобільні телефони. Незаконно набуде майно правоохоронці вилучили та повернуть власнику. Вирішується питання про відкриття за фактом крадіжки кримінального провадження.
Учора оперативники Луцького відділу поліції  викрили 51-річного жителя обласного центру в крадіжці у 82-річної пенсіонерки мобільного телефону «Nokia». За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України.
Також учора до луцьких поліцейських звернулася 37-річна лучанка із заявою про те, що по 17 годині на дитячому майданчику по проспекту Відродження в Луцьку зловмисник викраву неї рюкзак, в якому знаходився мобільний телефон «Lenovо». Сума збитків 2 тис. грн. Оперативники встановили, що крадіжку скоїв 46-річний житель Луцька. Викрадене вилучили та повернуть власниці. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за фактом крадіжки.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лучани хочуть заборонити «Карабасу» працювати до 3 ночі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити