image
 |  2 12 Липня 2018 | 09:01

Померла колишній депутат Володимир-Волинської міськради

11 липня 2018 року на 64-му році передчасно обірвалось життя колишнього депутата двох скликань Володимир-Волинської міськради Надії Цикалюк.
Про це повідомляє сайт міської ради.
Народилася Надія Михайлівна 20 травня 1955 року на Івано-Франківщині. Після закінчення Кам’янець-Подільського технікуму  харчової промисловості здобула вищу освіту в Одеському інституті харчової промисловості ім. М.В.Ломоносова за спеціальністю інженер-технолог молочної промисловості.
За направленням молодого спеціаліста відрядили працювати мікробіологом, а згодом і старшим інженером основного виробництва на Володимир-Волинському консервному заводі. Цьому підприємству Надія Михайлівна  віддала 20 років професійної діяльності. Та після припинення виробництва на заводі, відчуваючи сили і бажання працювати, у 1995 році вона стала одним з перших підприємців міста.
У 2006 році активну, небайдужу та ініціативну,  міська громада обирає Цикалюк Н.М. до складу міської ради п’ятого скликання, пізніше – і депутатом шостого скликання від Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина».
Розуміючи проблеми і потреби, депутат Цикалюк активно відстоювала інтереси суб’єктів господарювання малого підприємництва, дбала за їх розвиток, працюючи в комісії з питань бюджету, економіки та підприємництва. Окрім того, була активним членом Спілки промисловців та підприємців міста.
У 2010 році рішенням міської ради Надію Михайлівну нагороджено відзнакою «За заслуги перед містом», того ж року з нагоди особистого ювілею – Почесною грамотою Волинської обласної ради.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити