image
 |  0 12 Липня 2018 | 15:50

У Луцьку розпочали роботу перші в місті поліцейські станції

Перші поліцейські станції обслуговуватимуть жителів двох мікрорайонів обласного центру Волині. Поліцейські станції відкрили на вулиці Федорова, 11 та проспекті Волі, 33а.
Про це «ВолиньUA» стало відомо з прес-служби поліції Волинської області.


Введення в дію таких станцій дозволить правоохоронцям оперативніше реагувати на повідомлення лучан про правопорушення, ефективніше здійснювати відповідну профілактичну роботу, спрямовану на запобігання злочинності. Станції стануть своєрідними центрами консолідації зусиль поліції та громади в забезпеченні правопорядку.

В урочистостях з нагоди відкриття станцій взяли участь виконувач обов’язків заступника начальника Луцького відділу поліції Федір Дроздик, виконувач обов’язків начальника відділу дільничних офіцерів поліції УПД ГУНП в області Юрій Гусак, а також начальник сектору превенції Луцького відділу поліції Олександр Полюх.

Нагадаємо, що поліцейські станції уже працюють, зокрема, в місті Берестечко Горохівського, селі Боратин Луцького та селищі Цумань Ківерцівського районів. У квітні вони розпочали роботу  в селі Смідин Старовижівського та селищі Заболоття Ратнівського районів. З червня поліцейські станції працюють у селі Сошично Камінь-Каширського та селі Велика Глуша Любешівського районів.
До кінця року на Волині планують ввести в дію всього 38 таких поліцейських станцій.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити