image
 |  7 13 Липня 2018 | 18:02

Прикусіть язик: лайка впливає на статеве життя

Лайка та нецензурна лексика гублять здоров'я людей і впливають на статеве життя.
У стародавніх рукописах матюки розглядаються як риса "бісівської" поведінки. Вимовляючи брудні слова, людина закликає темні сили. Стародавні слов'яни вважали, що матюки виконують функцію прокляття. Відоме всім дієслово на букву "ї" походить від давньослов'янського слова "проклинати". Ним проклинають не тільки адресата, а й самого себе.
Там, де немає лайки, яка асоціюється з дітородними органами - практично не виявлено випадків захворювання синдромом Дауна та ДЦП. У країнах, де такі матюки представлені - існує зворотна тенденція. Росія тут серед лідерів. Також вчені помітили вплив лайки, що позначає чоловічі геніталії, на статеве життя людини. В результаті імпотенція стає неминучим супутником лихословів, пише сайт chust.info.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вивчати українську мову будуть іноземці з шести країн


Російський дослідник Петро Гаряєв довів, що брудні слова впливають на здоров'я того, хто їх вимовляє. Це негативно позначається на потомстві лихослова. При вживанні матюків у хромосомах закладається "негативний код", здатний зробити життя дітей такої людини жахливим. Позитивні слова лише покращують стан здоров'я і сприяють появі здорових нащадків.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити