image
 |  5 15 Липня 2018 | 18:02

Ціна біткоїна може досягти 15 тисяч доларів до кінця року - прогноз

Інвестори вірять, що ціна біткоїна все ще може досягти 15 тисяч доларів до кінця року і рекомендують вкладатися в криптовалюту.
Про це повідомляє forklog.com.
Колишній віце-президент підрозділу з управління інвестиціями Goldman Sachs Крістофер Матта підтвердив, що зберігає впевненість у висхідному тренді першої криптовалюти і не вважає позначку в 15 тисяч доларів до кінця 2018 року недосяжною.
Співзасновник Crescent Crypto Asset Management заявив, що інвестував би в біткоїни навіть заощадження своєї матері, оскільки співвідношення ризиків і потенційної прибутковості в порівнянні з іншими активами є вкрай привабливим.
Матта переконаний, що навіть найконсервативніший інвестор обов'язково побачить в біткоїні хорошу можливість.
"Бичачі (висхідні - ЕП) настрої не вщухають протягом останніх шести місяців. Так, прийшли контролюючі органи, але я впевнений, що розумне регулювання тільки піде нам на користь. Якщо ви довгостроковий інвестор, то відмітка в 6 тисяч доларів є раціональною точкою входу", - підкреслив він.
Він упевнений, що кількість нових покупців як і раніше велика.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити