image
 |  4 15 Липня 2018 | 17:30

У Луцьку виявили ще одне джерело забруднення міста - Центральний ринок (ФОТО)

Територія Центрального ринку після робочого дня шокує міщан розкиданим довкола сміттям.
Як повідомили ВолиньUA місцеві жителі, їм набридло слідкувати за тим, що поряд з історико-культурним заповідником щонеділі після ринкового дня лишаються гори сміття, вітром які несе на вулиці міста.
Також лучан обурює, що в базарний день вулиці історичної частини міста переповнені автомобілями, а так звана парковка так і не запрацювала.
Нагадаємо, що на парковці веде свою бездіяльність приватна фірма «Ельбе», яка стала переможцем конкурсу з визначення оператора паркування транспортних засобів. Яку свого часу лобіював екс-заступник міського голови Сергій Григоренко. Парковка так і не запрцювала, приватний підприємець у всьому винить міську владу, яка нібито йому ставить "палки у колеса".
На фото гори сміття на автомобільній парковці поряд з Центральним ринком. Мешканці переконані, що таким чином, ринок не є окрасою міста, а навпаки є його обузою.
"Абсурд, коли в недільні дні Замкова площа переповнена автотранспортом та сміттям, невже це має вабити туриста. То що вже говорити про саму територію центрального ринку", - нарікають мешканці.
А поки влада Луцька, в особі трьох мушкетерів: Ігоря Поліщука, Гигорія Недопада та Юрія Крася мужньо демонструють фотозвіти відремонтованих пішохідних зон, акцентуючи на тому, що це їх політика покращення та піклування про мешканців Луцька, решта частин міста та інфраструктури - продовжують занепадати та лишаються на призволяще долі.
Анатолій Квітко

Читайте також: У Луцьку знайшли джерело смороду (ФОТОФАКТ)


Читайте також: Мелясна барда – одне із джерел смороду у Луцьку (ВІДЕО)



Читайте також: У Луцьку депутати провладної більшості подарували екс-«регіоналу» ринок (ВІДЕО)
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити