image
 |  2 16 Липня 2018 | 13:17

Видача «Пакунків малюка» новонародженим розпочнеться з 1 вересня 2018 року

«Пакунок малюка» - одноразова натуральна допомога при народженні дитини, затверджена Урядом 20 червня 2018 року. Надання такої допомоги передбачено всім сім’ям, в яких дитина народиться з 1 вересня 2018 року.
Про це інформує наш власкор з посиланням на сайт  Департаменту  соціального захисту населення Волинської обласної державної адміністрації.
Допомога надаватиметься на кожну новонароджену дитину. Видача "пакунка малюка" здійснюватиметься під час виписки новонародженої дитини з пологового будинку.
Вартість одноразової натуральної допомоги "пакунок малюка" без урахування витрат на закупівлю товарів, робіт та послуг, пов’язаних з комплектуванням пакунків і доставки їх до пологових будинків (відділень) усіх форм власності, становитиме близько 5 тис. гривень.
Зазначена допомога фінансуватиметься за рахунок коштів державного бюджету. Фінансовий ресурс, необхідний для закупівлі «пакунків малюка» становить більше 19 млн. гривень.

 
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити