image
 |  0 17 Липня 2018 | 18:05

Фільм за книгою Кузьми Скрябіна профінансують глядачі

Кінокомпанія Star Media планує зняти фільм "Я, Побєда і Берлін" за мотивами книги Кузьми Скрябіна.
Гроші на зйомки стрічки планують збирати за допомогою благоджійних внесків. Імена тих, хто пожертвує кошти на фільм, вкажуть у титрах.
"Ми будемо збирати кошти на цей фільм через краудфандинг. Решту, якої не вистачатиме, дофінансуємо силами Star Media та копродюсерів. Стрічку знімемо в будь-якому випадку", – розповів генеральний продюсер кінокомпанії Влад Ряшин на Одеському кінофестивалі.
Режисером стрічки "Я, Побєда і Берлін" стане Олександр Кириєнко. Над сценарієм працює Анатолій Крим. На участь у проекті також погодився ведучий Сергій Притула.
"Головного героя зватимуть Кузьма, і він, скоріше за все, буде кучерявим, але це буде збірний образ сучасного молодого чоловіка, а не портрет Андрія Кузьменка", – розповів режисер стрічки.
Зйомки проведуть у серпні-вересні наступного року у Львові та Берліні. Саундтреком до фільму стануть музичні твори Кузьми Скрябіна різних часів у сучасній обробці.
Фільм "Я, Побєда і Берлін" планують випустити у прокат 2020-го.
Прибуток від показів перерахують до Благодійного фонду імені Кузьми Скрябіна, що допомагає дитячим будинкам та лікарням.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити