image
 |  0 17 Липня 2018 | 16:37

Мейвезер, Клуні, Дженнер: Forbes назвав ТОП-100 найбагатших зірок

Актор Джордж Клуні за минулий рік заробив більше, ніж будь-який інший актор в світі. За рік із червня 2017 року Клуні заробив $239 млн без урахування податків.


Це вдалося йому частково завдяки продажу компанії з виробництва текіли, співзасновником якої він був, повідомляє журнал Forbes.
Водночас актор опинився на другому місці у списку найбагатших знаменитостей. Його обійшов лише боксер Флойд Мейвезер, який за рік заробив $285 млн. Третю сходинку посіла модель Кайлі Дженнер з доходом $166,5 млн.
До першої десятки ста найвисокооплачуваніших знаменитостей Forbes увійшли також футболісти Ліонель Мессі, Кріштіану Роналду та музикант Ед Ширан.
Читайте також: Заступником начальника Штабу оборони Канади призначили етнічного українця
До списку 100 найбагатших знаменитостей увійшли лише 15 жінок. Часи цілком приємні для тих, хто потрапив до списку цьогоріч: 100 найпопулярніших світових знаменитостей за останні 12 місяців сумарно заробили $6.3 млрд, що на 22% більше, ніж минулого року. Одинадцять суперзірок тепер перетинають межу в $100 млн.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити