image
 |  0 17 Липня 2018 | 15:58

«Свинарник на колесах»: лучанин про луцькі тролейбуси

У Луцьких тролейбусах в салоні брудно: ганчірки, відро з водою, за горою сміття не видно вогнегасника.
Про стан луцького тролейбуса написав у мережі Фейсбук луцький журналіст Андрій Білан.
««Свинарник на колесах», - якось так можна описати сьогоднішній салон тролейбусів у місті Луцьку. Постійно виникає дискусія щодо громадського транспорту у нашому місті щодо стану салонів маршруток, а сьогодні в центрі уваги – комунальний транспорту нашого міста», - коментує він.
Як розповів Андрій Білан, днями проїхався в тролейбусі №15.
«Днями їхав в тролейбусі №15, який курсує переважно центральними вулицями міста, і те що бачиш у салоні транспорту викликає огиду. Відро з грязною водою, за горою сміття не видно вогнегасника - це не Європейський рівень, а це мочнєйший рагулізм. То скоріш за все сучасна пожежна безпека =)».
На думку журналіста, чиновникам не відомо про реалії сьогодення громадського транспорті, або ж байдуже на умови в якиїх їздять лучани та гості міста.
«Коли бачиш цю картину, то розумієш, що сьогоднішній Луцькій міській владі та її чиновникам Володимиру Пуцу - просто вочевидь байдуже на те в якому стані громадський транспорт, як там люди їздять в яких умовах.
І поки у країнах Європи працює система єдиного електронного квитка, їздить нічний громадський транспорт й у салонах чисто та комфортно, то лучанам лишається лише міряти про ці всі блага цивілізації», - резюмував Андрій Білан.
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити