image
 |  0 17 Липня 2018 | 15:34

У Луцьку муніципали оштрафували «Спорт-лото» через продаж алкоголю

У Луцьку муніципали винесли постанову на заклад національної лотереї «Спорт-лото» та на магазин «Пивна лавка», у якому продавали алкоголь вночі.
Про це повідомили у прес-службі Луцької міської ради.
У ніч з 12 на 13 липня 2018 року робоча група з контролю за дотриманням законодавства у сфері торгівлі, ресторанного господарства та сфери надання послуг провела рейд, під час якого перевірили 13 об’єктів (у тому числі й комп’ютерних клубів, інтернет-кафе та закладів державних лотерей).
Муніципали та поліцейські, які увійшли до складу робочої групи, зафіксували факт порушення режиму роботи закладом національної лотереї «Спорт-лото», а також інший факт порушення (ч. 2 ст. 156 КУпАП) - продаж пива після 22.00 години у закладі торгівлі.
Інспектори винесли постанову у справі про адміністративне правопорушення за ст. 182 КУпАП на працівника закладу національної лотереї «Спорт-лото» (бульв. Дружби Народів, 3) та склали протокол про адміністративне правопорушення на продавця закладу «Пивна лавка» (просп. Соборності, 3).

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити