image
 |  0 17 Липня 2018 | 14:43

Волинські сім'ї «Небесного Легіону» полетіли відпочивати до сонячної Болгарії

Волинські сім'ї з родин Небесного Легіону у кількості 14 осіб разом з іншими сім'ями вчора вже безпечно приземлилися у Бургасі.
Про це «ВолиньUA» стало відомо з сторінки Ruslan Telipskyi соціальної мережі Facebook.
«Нарешті розпочався 2-хтижневий реабілітаційно-оздоровчий відпочинок на узбережжі Чорного моря у сонячній Болгарії!!! Наші волинські сім'ї з родин Небесного Легіону у кількості 14 осіб разом з іншими сім'ями вчора вже безпечно приземлилися у Бургасі, та невдовзі матимуть нагоду потрапити у казку! МдС виражає щиру вдячність друзям з Народний тил за сприяння і реалізацію даного важливого проекту, який успішно втілюється вже упродовж трьох років!!! Виражаємо вдячність також і головному спонсору Глібу Загорію - доземний уклін за вашу щедрість!


Бажаємо усім учасникам реабілітаційної програми гарного відпочинку і несамовитих емоцій! Светлана Бахвалова – ви найкраща, не втомлюємось вами пишатись! Чекаємо з нетерпінням на ваші фотозвіти і розповіді!!! Нехай Всевишній повертає вам і всім вашим однодумцям сторицею за весь труд, втому і недоспані ночі! Ви вселяєте дівчатам надію на краще життя, а дітки отримують оздоровлення на морі, чудовий настрій та заряд бадьорості на цілий рік!!!
Також ми щиро вдячні компанії з пасажирських перевезень "Луцьк Експрес" за сприяння безпечного, швидкого і безплатного доїзду волинської групи до столиці, а готелю Кедем - за надані номери під час нічного очікування рейсів!», - йдеться у дописі Руслана.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Любомльщині проходить пленер іконописців (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити