image
 |  0 17 Липня 2018 | 07:49

«За відданість Україні» нагородили бізнесмена, який активно торгує з Росією, - ЗМІ

Компанія АТ «Львівський хімічний завод», власником якої є Анатолій Бобришов – підприємець, якого міський голова Львова Андрій Садовий нагородив «за відданість Україні», активно торгує з Росією.
Про це у Facebook написала та опублікувала відповідні фото журналістка Анна Бабінець,- пише "Вголос".
«На цьому фото – вантажівка АТ «Львівський хімічний завод» стоїть у черзі на українсько-російському кордоні. Знімок зроблений минулого тижня на митному пункті «Гоптівка», траси Харків-Бєлгород. Кілька кілометрів – і львівська хімічна продукція у Росії. На сайті «Львівського хімічного заводу» немає жодних згадок про торгівлю з Росією. Однак власник «Львівського хімічного заводу» Анатолій Бобришов – персона одіозна. Він фінансує паради 9 травня та інші заходи «руского міра» на Заході України. Проте це не завадило вихідцю з Росії Бобришову нещодавно отримати подяку від львівського мера Андрія Садового», – йдеться у дописі.
«Подяку підприємцю дали, як «людині, яка своєю працею та активною громадянською позицією довела відданість Україні». Це викликало бурхливу реакцію місцевих активістів, оскільки до відданості Україні пана Бобришова є багато питань. Пан Садовий тоді сказав, що підприємство добре працює, якщо є якісь питання по суті, треба розбиратися. От є питання: чи відомо львівській мерії, що підприємство Бобришова торгує з Росією? Це мало б з'являтися у звітах місцевої податкової. Чи вважається це нормальним і законним?», –написала Анна Бабінець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Садовий обдарував нагородами члена «Кремлівської стратегії»


«Вголос» уже писав, що з нагоди 762-річчя Львова міський голова Андрій Садовий нагородив подякою генерального директора ПАТ «Львівський хімічний завод» Анатолія Бобришова.
Як відомо, Анатолій Бобришов є Головою Координаційної ради організацій російських співвітчизників західних областей України. Кілька років тому він разом із багатьма проросійськими організаціями, зокрема політичною партією «Русское единство» (із 2014-го заборонена в Україні), влаштовував у Львові «колорадські марші» на 9 травня.
На початку агресії РФ у березні 2014-го Бобришов заявляв, що не засуджує дії РФ у Криму.
Так, нинішній гендиректор Львівського хімзаводу казав, що головна причина подій у Криму – неправильна поведінка влади:
«Кожен президент, що отримав підтримку на сході України, обіцяв запровадити російську як другу державну мову, зближення з Росією, де люди мають родичів. І завжди ставався обман».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Путін – абразєц для многіх лідєров», – Садовий (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити