image
 |  0 18 Липня 2018 | 05:31

Поліція затримала двох утікачів із одеської колонії, третього шукають

Співробітники поліції Одеси, що ведуть розшуки трьох в'язнів-утікачів з Південної виправної колонії №51, увечері 17 листопада двох із них затримали.


Про це повідомив начальник поліції Одеської області Дмитро Головін у Twitter.
"Спеціальна операція «Сирена» в дії. Двох втікачів з колонії затримано, на черзі третій!", - написав він.

Джерело в правоохоронних органах повідомило кореспонденту Укрінформу деталі затримання.
"Через 16 годин після оголошення операції "Сирена" вдалося виявити й затримати одного з утікачів, який переховувався на міському кладовищі. Інший устиг трохи далі втекти, але сховатись від переслідувачів йому теж не вдалося. Зокрема, затримано В'ячеслав Загорняк та івана Запорожана, що відбували покарання за згвалтування і крадіжку", - уточнив співрозмовник агентства.




Наразі тривають слідчо-розшукові заходи з установлення місця перебування третього засудженого", - зазначили в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З української колонії втекли троє небезпечних злочинців

Як повідомлялося, три в'язні державної установи "Південна виправна колонія №51" втекли за її межі у ніч на 17 липня, проламавши стіну овочесховища. Після цього втікачі відсунули захисну огорожу й зістрибнули з паркана на Люстдорфську дорогу Одеси.
"Як саме потрапили в'язні з різних блоків до овочесховища, зараз з'ясовуємо. Утікачів розшукують 15 спеціальних підрозділів поліції та Нацгвардії", - зазначив на брифінгу начальник ДУ "Південна виправна колонія №51" Тагір Ахмедов.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити