image
 |  0 18 Липня 2018 | 12:49

У таборі «Барвінок», що на Іваничівщині, оздоровили 40 дітей пільгових категорій

Протягом 14 днів у комунальному закладі «Позаміський заклад оздоровлення і відпочинку «Барвінок»  відпочили 40 дітей пільгових категорій із закладів освіти Іваничівського району та Павлівської ОТГ.
Про це інформує сайт Іваничівської РДА.
Під час відпочинку з дітьми працювали досвідчені вихователі, які організовували для них цікаві розвиваючі заходи, спортивні змагання та екскурсії,.
На урочистій лінійці директор табору Оксана Новосад висловила подяку педагогам – за організацію змістовного дозвілля дітей, усім працівникам – за створення належних умов для безпечного перебування дітей у закладі, а також побажала учням гарного літнього відпочинку, успішного подальшого навчання у школі.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селі на Іваничівщині середню школу перетворять на початкову
Для утримання табору «Барвінок» у 2018 році з районного бюджету було виділено 605 9 тис.гривень, зокрема на підготовку та проведення відпочинкової зміни в таборі 402,140 тис.гривень. У таборі було забезпечено 4-х разове харчування з розрахунку 95 гривень на одну дитину вдень. Всього для харчування дітей виділено 53 тис.200 гривень.
Станом на 10 липня 2018 року на підготовку та проведення відпочинкової зміни  використано   349,847 тис. гривень, на оплату електроенергії та обслуговування електроустановки за січень-травень місяці використано5 тис.309 гривень, на оплату праці постійних працівників в січні-червні місяці використано 74,944 тис. гривень.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити