image
 |  0 20 Липня 2018 | 14:14

День міста у Луцьку святкуватимуть 8-9 вересня

Цього року день міста у Луцьку святкуватимуть у другі вихідні вересня. Таке рішення підтримала комісія Луцької міськради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови. 
Для того аби дізнатися думку лучан з цього питання, у місті провели опитування. За його підсумками, 46 % опитаних висловилися за святкування дня міста у другу неділю вересня. Втім, депутат Алла Надточій зазначила, що результати такого опитування є сумнівні, так як участь в ньому взяли лише 350 осіб.
«Це замало, щоб знати справжню думку лучан», - зазначила депутат.

Натомість Алла Надточій запропонувала провести нове опитування, яке буде більш репрезентативне.
Ще одну пропозицію висловила депутат Анна Мовяк, яка запропонувала святкувати день міста 31 липня, адже саме цієї дати Луцьк отримав Магдебурзьке право.
Однак, комісія вирішила цього року святкувати день Луцька саме 8-9 вересня. Хоча і рекомендувала провести після цього загальне опитування серед лучан, аби остаточно визначитися з цією датою.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День міста у Луцьку перенесли на осінь

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити