image
 |  0 20 Липня 2018 | 12:23

За збором коштів на пальне військовим криються шахраї та хакери?

Військові, які привезли на Волинь тіло Героя Андрія Волоса, не мали пального для поїздки назад у частину, просили грошей у волинян, і їм не відмовили.
Про це редакцію «ВолиньUA» повідомив голова ГО «Ківерцівська міська спілка ветеранів АТО «Альфа»  Василь Озоровський.
Нагадаємо, що 2 липня на Волині 22-річний Андрій Волос знайшов спочинок у рідному селі Омельне, що на Волині. В той день кортеж із труною бійця 24-ї бригади односельці зустрічали на колінах.
Як виявилось згодом, у військових не було пального для повернення назад у частину дислокації, тож вони звернулися за допомогою до керівника громадської організації «Ківерцівська міська спілка ветеранів АТО «Альфа» та небайдужих волинян.
Кошти зібрали у розмірі 1000 гривень, які Василь надав військовим для придбання палива. Підтвердженням закупівлі палива є чек із АЗС.

Опісля Василь Озоровський поділився коротким дописом про це в соціальній мережі Фейсбук у спільноті ГО «Ківерцівська міська спілка ветеранів АТО «Альфа». Адже його здивувало, що військовим не було за що повертатися назад у частину.
Згодом після цього, як повідомляє Василь Озоровський, а це 16 липня, з невідомих причин зникла спільнота у мережі Фейсбук. Зазначимо, що з його слів, лише він був адміністратором спільноти «Ківерцівська міська спілка ветеранів АТО «Альфа», тому видалити допис чи спільноту не міг.
Що це: дивний збіг обставин чи реальна історія з присмаком містики? Чи це були хакерські втручання в діяльність громадської організації? Це одне питання, на яке Василь не знаходить відповіді. А от інше - це те, чи правда, що військовим, які привезли тіло Героя на Волинь, не було передбачено палива чи коштів на паливо для поїздки назад?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити