image
 |  2 21 Липня 2018 | 12:37

У Чернігові стихія затопила насосну станцію, залила вулиці

У Чернігові внаслідок негоди затопило 4-ту каналізаційну насосну станцію (КНС) на перехресті вул. Кольцевої та проспекту Миру. 
Про це пише "УП" із повідомлення КП "Чернігівводоканал".
"Зараз затоплено КНС, повністю затоплено машинний зал, люди зі станції евакуйовані, буде проводитися відключення електроенергії та каналізації з району обласної психоневрологічної лікарні, обласного протитуберкульозного диспансеру, заводу автозапчастин та весь район ЗАЗу", - йдеться у повідомленні.


У "Чернігівводоканалі" припустили, що водопостачання цих районів буде частково обмежено: "Відводити каналізацію зараз нема куди і перші поверхи та приватні будинки можуть бути підтоплені каналізацією".
На місці події працює техніка водоканалу та відкачує воду, однак з наявним обсягом води "поки справитися неможливо".
Також на місці присутні працівники "Чернігівобленерго", які відключать КНС від енергопостачання.
Окрім того внаслідок опадів у Чернігові підтопило вулиці, а у багатоповерхівці на проспекті Миру, 247а підтоплено підвал. На місці присутні рятувальники, які відкачують воду з підвального приміщення.
На Кільцевій дорозі в районі ЗАЗу стався зсув грунту.
Як повідомляє місцеве видання "Свобода FM", після нічного дощу 21 липня на річку перетворилася вулиця Декабристів, про що у соцмережі повідомили депутат міськради Ірина Березинець і жителька вулиці Юлія Немова.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку автівка впала в Стир, є загиблий (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити