image
 |  0 22 Липня 2018 | 15:05

Закордонні паспорти обіцяють робити вчасно

Найближчим часом у ДП “Документ” обіцяють повернутися до термінів виготовлення біометричних паспортів, які зумовлені законодавством.
Про це у ефірі Еспресо.TV розповів прес-секретар державного підприємства «Документ» Володимир Поліщук, - передає Волинь24. 
«Ми пам’ятаємо, коли починався ажіотаж щодо отримання біометричних паспортів. Це був травень-червень минулого року. Зараз такої ситуації з величезними чергами вже немає. Ви зараз можете завітати до будь-якого центру видачі закордонних паспортів і побачити, що там майже порожньо», - сказав Поліщук.
З його слів, нині інтерес українців до оформлення закордонних паспортів на 10-15% менше, ніж місяць тому. Люди, які планували літні відпустки, вже навесні або на початку літа отримали паспорт.
Прес-секретар ДП «Документ» радить людям, які ще не отримали закордонний паспорт і планують відпочинок взимку, уже зараз подавати документи на виготовлення закордонного біометричного паспорта.
І якщо раніше людям доводилося чекати по три місяці для отримання свого закордонного паспорту або півтора-два місяці навіть за умови терміновості виготовлення, то зараз ситуація нормалізується.
«Найближчим часом ми повернемося до термінів виготовлення, які обумовлені нашим законодавством: 7-20 робочих днів», – резюмував Володимир Поліщук.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити