image
 |  9 23 Липня 2018 | 05:31

Брат-прокурор екс-нардепа з Волині після «футбольного» пива сідає за кермо (ФОТО), - ЗМІ

Брат екс-нардепа з Волині Григорія Смітюха, який закликав в Україну Путіна, - начальник відділу прокуратури міста Києва Василь Смітюх - сідає за кермо автівки свого брата, добряче хильнувши пива під час фінальних змагань із міні-футболу на “Кубок Генерального прокурора України”.
Про це повідомляють журналісти телепрограми "Наші гроші" у фоторозслідуванні "Лендкрузери бабусь і алкоголь за кермом..."
"Начальник відділу прокуратури міста Києва Василь Смітюх приїхав на футбол на INFINITI M35. Авто відсутнє в декларації, а його власник - брат прокурора, екс-нардеп від Партії регіонів - Григорій Смітюх. Під час змагань журналісти зафіксували, як прокурор вживав пиво. Після чого, вже в нетверезому стані, сів за кермо", - йдеться в журналістському розслідуванні.

«ВолиньUA» нагадує, що власник авто, яке згадується в цьому розслідуванні - екс-нардер від Партії регіонів із Волині Григорій Смітюх, - "прославився" тим, що під час "Антимайдану" в Києві публічно закликав Путіна прийти в Україну і "навести порядок"...

До слова, у поле зору журналістів прокурор Василь Смітюх потрапляє вже не вперше.

"Раніше програма “Наші гроші з Денисом Бігусом” розповідала, як Смітюх спільно з сім'єю отримали кілька земельних ділянок в Жулянах. Саме цю землю 2010 року СБУ арештувало у справі про незаконне виділення ділянок сім'ям суддів, прокурорів і міліціонерів", - додають столичні журналісти.



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брат нардепа-“регіонала” з Волині продовжує корупційні жнива на прокурорській посаді

"Крім Жулян, прокурор також отримав землю в Конча-Заспі. Зокрема, по ділянці в елітному місці має сам прокурор, його брат - екс-депутат, їх дружини і інші родичі", - пишуть "Наші гроші".

«ВолиньUA» констатує, що серед родичів Василя та Григорія Смітюхів - їх рідний брат-латифундист із Ковельщини, колишній голова Ковельської РДА часів Партії регіонів Іван Смітюх, котрий теж уже неодноразово ставав фігурантом гучних скандалів.
Останній зі скандалів - пов’язаний із масовим мором бджіл на Волині.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До масової загибелі бджіл на Волині причетне господарство екс-голови Ковельської РДА Івана Смітюха

Як вдалося встановити фахівцям, до масвової загибелі бджіл призвела гонитва Івана Смітюха "за довгим карбованцем". Адже причиною загибелі бджіл стало порушення норм чинного законодавства при обробці посівів ріпаку препаратами інсектицидної дії з сильнодіючою речовиною - лямбда-цигалотрин.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Встановили причини загибелі бджіл у Турійському районі Волинської області

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити