image
 |  2 23 Липня 2018 | 19:26

Бутіна чи Путіна? Я не можу захищати напів-Путіну, – Ахеджакова потролила канал «Росія-24»

Російська актриса Лія Ахеджакова потрапила у скандал через те, що підтримала незаконно ув’язненого в Росії українського режисера Олега Сенцова, але не підтримала громадянку Росії Марію Бутіну, яку затримали в США за підозрою в роботі агентом на Москву.
Як пише EkoInvest, на російському телеканалі “Россия-24” її розкритикували за такий вчинок, розповіла на своїй сторінці в Facebook російська журналістка Олена Риковцева.
Крім того, Сенцова на російському ТБ назвали “терористом-невдахою”.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії отруїли Олега Сенцова, він помирає, – Колесников
“Дорога Лія Ахеджакова! Оскільки телевізор ніхто не дивиться, змушена сама повідомити вам про вашу тяжку політичну помилку. Ви підтримали “терориста-невдаху” Сенцова. Але навіть не подумали підняти свій голос на захист героїні російського народу, яка нудиться в американських застінках, Марії Бутіної. Догану вам з занесенням від телеканалу Росія-24 “, – написала Риковцева.
“Подзвонила Лії. Розповіла, що ось без її підтримки їм у справі Бутиної схоже не обійтися”, – додала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Москви вивісили плакат на підтримку Сенцова
За її словами, актриса відповіла, що завжди радіє, коли вона в хорошій компанії.
“По-друге, що значить Сенцов “терорист-невдаха”? Це означає невдалий? За що ж він тоді сидить? А Бутіна – це щаслива шпигунка? Але я не можу її підтримати. Я не впевнена, вона Бутіна або Путіна. Я не можу захищати напів-Путіну. Це без мене”, – процитувала Риковцева Ахеджакову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помічаю, що почерк сьогоднішньої Росії і почерк сьогоднішньої України іноді один і той самий – радянський, – Ахеджакова

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити