image
 |  0 23 Липня 2018 | 20:01

Луцькі поліцейські виявили та вилучили 45 розфасованих згортків амфетаміну

Співробітники управління протидії наркозлочинності в області за процесуального керівництва Луцької місцевої прокуратури викрили злочинну групу, яка займалася збутом амфетаміну на території обласного центру.
Про це 23 липня 2018 року «ВолиньUA» повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.
За фактом незаконного збуту психотропних речовин слідчі розпочали кримінальне провадження.
Під час проведення санкціонованого обшуку у помешканні лучан 36-ти та 23 років оперативники протидії наркозлочинності ГУНП у Волинській області виявили та вилучили 45 розфасованих згортків із порошкоподібною речовиною білого кольору з рожевим відтінком, зовні схожою на психотропну речовину «Амфетамін». Загальна вага порошкоподібної речовини становить близько 30 г.
Зловмисника, 36-річного лучанина, затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Нині він перебуває у ізоляторі тимчасового тримання.
Слідчі проводять досудове розслідування за ч. 2 ст. 307 (Незаконний збут психотропних речовин) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Під час досудового слідства будуть встановлені усі обставини злочинної діяльності.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити