image
 |  2 23 Липня 2018 | 09:51

У Луцьку пропонують учням сісти за парти разом із грибком на стінах та іржавими меблями

У луцькій школі №24 для навчання двох п'ятих класів виділили приміщення без ремонту, з грибком та без меблів.
Про це інформує власкор «ВолиньUA».


Батьки учнів скаржаться на те, що школа виділила їм приміщення, які абсолютно непридатні для навчання. Крім того, у них відсутні парти та стільці. А це означає, що їх доведеться, очевидно, купувати за власний кошт. А одна парта коштує мінімально від 600 гривень. Загалом у класах має навчатися 28 - 30 учнів. Стан стелі та підлоги також жахливий. Водночас, у школі відсутній директор, оскільки з попереднім не продовжили контракту. А школа має бути готова до навчального року на середину серпня.



З батьками зустрівся депутат Луцької міськради від ВО «Свобода» Микола Романюк. Він пообіцяв порушити дану проблему перед міською владою та на засіданні бюджетної комісії.
«У Луцьку, на жаль, відсутня відповідальна міська влада. Немає профільного заступника, який опікується питаннями освіти. Не зрозуміло, до кого звертатися у випадку проблем. Панує хаос. І більше піару, ніж роботи. Питання ремонту класів у школі має бути вирішене завдяки коштам бюджету, а не перекладене на плечі батьків», - прокоментував ситуацію депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У луцькій школі підготували «кабінет-сюрприз» для 5 класу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити