image
 |  0 23 Липня 2018 | 15:44

За умисне вбивство волинянину загрожує до 5 років позбавлення волі

Учора, 22 липня, 37-річний мешканець обласного центру наніс  47-річному волинянину удар ножем. Постраждалий помер у відділенні реанімації. Правопорушника затримали в порядку статті 208 КПК України та оголосили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, йдеться про умисне вбивство.  
Про це «ВолиньUA» стало відомо з прес-служби поліції Волинської області.
Подія трапилася у Луцьку вчора вранці. Під час розпивання алкогольних напоїв у підвальному приміщенні по вулиці Грушевського, 37-річний лучанин наніс поранення грудної клітини 47-річному волинянину. Постраждалого госпіталізували до Луцької міської клінічної лікарні, де згодом він помер.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ковелі хтось катує собак, вирізуючи рани на головах тварин
За фактом умисного вбивства слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо обрання лучанину міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі строком від семи до п'ятнадцяти років.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити