image
 |  2 25 Липня 2018 | 14:32

Понад 100 протоколів за адмінпорушення склали на ковельчан

Курять у невстановлених місцях, доводять неповнолітніх до сп’яніння, порушують правила благоустрою – за це та інші провини штрафували ковельчан.
Про це інформує Андрій Шуляр, секретар адміністративної комісії, - передає «ВолиньUA».
За перше півріччя адміністративною комісією при виконавчому комітеті було розглянуто 86 протоколів про адміністративні правопорушення.
Ковельчани не дотримувались: правил користування жилими будинками і жилими приміщеннями - 1 особа, державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів - 30, правил тримання собак і котів - 1, правил торгівлі і надання послуг працівниками торгівлі, громадського харчування та сфери послуг, громадянами, які займаються підприємницькою діяльністю - 6, правил торгівлі пивом, алкогольними напоями і тютюновими виробами - 2, правил торгівлі на ринках -1, куріння тютюнових виробів у заборонених місцях - 5, доведення неповнолітнього до стану сп’яніння - 2, порушення вимог законодавчих та інших нормативно правових актів щодо захисту населення від шкідливого впливу шуму чи правил додержання тиші в населених і громадських місцях - 1, самоуправство, тобто самовільне, всупереч встановленому законом порядку, здійснення свого дійсного або гаданого права, що не завдало істотної шкоди громадянам або державним чи громадським організаціям - 1, повідомлення неправдивих відомостей державним органам реєстрації актів цивільного стану та несвоєчасна реєстрація народження дитини - 5.
За півроку адміністративною комісією до відповідальності було притягнуто 65 громадян. Загальна сума сплачених штрафів становить понад 16 тисяч гривень.
Варто зауважити, що на черговому засіданні у липні розглянуто 21 протокол. 14 осіб притягнуто до відповідальності. З них - п'ятеро за викидання сміття у недозволених місцях. Працівниками РЖКП №1 та №2 було складено протоколи на громадян, неправомірні дії яких було зафіксовано документально.
Згідно з рішенням адмінкомісії двоє ковельчан сплатять до міського бюджету за скоєні правопорушення по 1360 грн, один — 680 грн та ще двоє по 340 грн.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Дня міста у Володимирі рекомендують продавати пиво без скляної тари

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити