image
 |  4 26 Липня 2018 | 12:54

Неповторні світанки на Хрінницькому водосховищі, які варто побачити (ФОТО)

Світанок приносить новий день та своїм промінням торкається до землі. Ніжною прохолодою річкової хвилі чи відблиском неба в дзеркалі водойми зустрів свій ранок викладач СНУ імені Лесі Українки Іван Рудянин.
Своїми світлинами вирішив поділитися редакції «ВолиньUA».
Ми живем в дивовижній країні, де найкрасивіші ранки у світі. В Україні є сотні мальовничих місць, де вони по особливому чарівні. Настільки, що в один із таких світанків ти, можеш, зрозуміти, що став щасливішим. Хоча б від того, що це побачив.
Прекрасно коли, новий день починається на кордоні двох світів, що проходить по лінії горизонту води і неба. Коли небесна стихія і стихія води постає перед тобою у дивовижній красі у той час коли сходить сонце. Здається в той момент ти зачарований тою красою настільки, що важко себе спинити від напливу емоцій які наповняють душу. І поміж цього ти розумієш, що перебуваєш на кордоні ночі й дня, в обіймах променів сонця та свіжої прохолоди від річки.
Вашій увазі світлини народження нового дня у Хрінницькому водосховищі, що на Рівненщині.









 
 
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити