image
 |  4 26 Липня 2018 | 20:07

Нововолинському «амфетамінщику» «світять» 6-10 років за гратами

Сьогодні співробітники управління протидії наркозлочинності ГУНП в області під процесуальним керівництвом Нововлинського відділення Володимир-Волинської місцевої прокуратури задокументували злочинну діяльність 30-річного жителя Нововолинська, котрий тривалий час займався збутом амфетаміну на території міста.


Про це 26 липня 2018 року «ВолиньUA» повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.


Слідчі за фактом незаконного збуту психотропної речовини проводять досудове розслідування за ч.2 ст.307 Кримінального Кодексу України.


Оперативники під час проведення санкціонованого обшуку у помешканні волинянина виявили та вилучили 10 г порошкоподібної речовини, зовні схожої на амфетамін, яку він зберігав із метою збуту. Вилучену речовину направили на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.


На даний час чоловік затриманий у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Нині вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Досудове розслідування по справі триває.


За такі дії зловмиснику загрожує покарання від шести до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.


Читайте також: Луцький «амфетамінщик» 60 днів перебуватиме під вартою

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити