image
 |  2 26 Липня 2018 | 16:45

Швидше за все, цей мажорчик був у стані наркотичного сп'яніння, - Олег Тягнибок про водія Hummer

Водій Hummer, який на смерть збив дівчинку в Києві, швидше за все, знаходився під впливом наркотичних препаратів.


Таку думку висловив лідер «ВО Свобода» Олег Тягнибок в ефірі телеканалу NEWSONE.



Те, що цей мажорчик відмовився проходити експертизу на наявність в його організмі біологічних речовин, як раз і свідчить про те, що, швидше за все - я не можу стверджувати - (був в стані наркотичного сп'яніння, - ред.). В інтернеті є відео , можна почути ... Я, як колишній лікар, можу сказати, що він не говорив адекватно, язичок заплітався, і навіть дуже, та й ту маячню, що він висловлював, і його спротив поліції - це тільки підтверджує, що, швидше за все, цей людина була в стані наркотичного сп'яніння, - сказав він.



Крім того, Тягнибок зазначив, що те, що у Островського саме в момент ДТП відмовили гальма, - це дурниця, а навіть якщо вони дійсно відмовили, то винуватець ДТП не мав права їздити на несправному автомобілі.


Депутат підкреслив, що велика проблема в Україні - «відсутність невідворотності покарання» і наявність «касти недоторканних».



Потрапляє такий мажорчик в проблему - одразу купа дзвінків, купа депутатів, чиновників, знаходять блат, домовленості, і суспільство на це реагує, це викликає злість суспільства. Скоро люди на вулицях вже почнуть самі розправлятися з порушниками, - розповів він.



Читайте також: Водія Hummer, який збив на смерть дитину, арештували на 2 місяці

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити