image
 |  2 26 Липня 2018 | 14:43

Волиняни перетворюють ліс на сміттєзвалище

Біля лісу в селі Брище, Луцького району, невідомі люди скидають сміття.
Про це у спільноті «Княгининівської громади» пише Юля Герасимюк.


Від побаченого жінка була шокована, адже люди нахабно викидають сміття посеред лісу та обабіч дороги. Судячи з коментарів, неподалік цього місця знаходиться сміттєзвалище.
«Сьогодні хотіли показати донечці майстер-клас по збиранню грибочків, але не грибочків назбирали, ой не грибочків..... Коли вийшли на дорогу, що біля лісу в селі Брище почули гудіння машини, шум падаючого скла та різний стукіт. Мене відразу це насторожило і ми подалися в сторону шуму. Побачивши таку(на фото) картину обуренню не було меж...... Купи, купи і ще раз купи сміття на обочині дороги зі сторони лісу, а водій який там знаходився почувшиз далеку наші обурені голоси «чкурнув» у свою «бляхарську» машину (OH 620 RJ) і зник зі швидкістю світла. Але від сучасних смартфонів не втечеш...За кермом був молодик, на вигляд років 22-25. Шкода, що чітко «фізу» цього «законопослушного, свідомого громадянина», який вніс свій «внесок» по забрудненню навколишнього середовища, не встигли зфотати.
Люди милі !!!!! Як можна так зневажати себе і ближніх, щоб аж так засмічувати навколишню природу. Немає ні совісті, ні здорового глузду. СОРОМ ТОБІ, ТВІЙ ВЧИНОК НИЗЬКИЙ і ГАНЕБНИЙ...
Друзі, знайомі і не тільки, зробимо це авто відомим, сподіваюся хтось впізнає цього водія і надає йому по вухах за такий вчинок.....», - пише жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У луцькому парку бур’яни – у зріст дорослої людини

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити