image
 |  5 30 Липня 2018 | 16:09

Волинська поліція - проти торгівлі людьми

Сьогодні за ініціативи Міністерства соціальної політики України та за підтримки Координатора проектів Україні, Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні, міжнародної кампанії А21 з нагоди Міжнародного Дня протидії торгівлі людьми на Театральному Майдані обласного центру проведено Всеукраїнську інформаційно-просвітницьку акцію "Лабіринт можливостей". У акції також взяли участь співробітники відділу боротьби зі злочинами пов’язаними із торгівлею людьми Головного управління Національної поліції в області.
Про це повідомляє "ВолиньUA" сектор комунікації поліції Волинській області.

Метою акції є підвищення рівня поінформованості громадян щодо проблеми торгівлі людьми. А також привернення уваги до важкого становища людей, які постраждали від таких злочинів. Окрім того, у такий спосіб закликають громадськість активно допомагати розкривати злочини пов’язані із торгівлею людьми та протидіяти їм.




Загалом за півроку на території держави  поліція виявила майже 200 фактів торгівлі людьми, з них – 9 фактів трудової експлуатації жителів Волині. Із 2015 року на Волині надано 26 статусів жертв торгівлі людьми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині в ДТП загинули два пішоходи

 




Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити