image
 |  2 31 Липня 2018 | 16:03

На Волині визначені «Найсильніші пожежні» (ФОТО)

31 липня в Луцьку на спортивно-тренувальному комплексі Управління ДСНС України у Волинській області завершилися змагання серед газодимозахисників усіх пожежно-рятувальних підрозділів області.


Про це 31 липня 2018 року «ВолиньUA» повідомили у в УДСНС України у Волинській області.


042.jpg037.jpgРятувальники виступали у повному бойовому спорядженні та захисному одязі, включалися в апарати на стисненому повітрі та змагалися у 4-х видах з елементами вправ за програмою міжнародних змагань „Найсильніший пожежний (Firefighter Combat Challege).


038.jpg039.jpgВони підіймались по висувній драбині у вікно третього поверху, тягнули вантаж мотузкою, рятували умовного потерпілого вагою 80 кілограмів, бігли з пожежними рукавами понад 30 метрів, переміщали вантажі, розбивали умовну перешкоду кувалдою, тощо.


040.jpgУ підсумку усіх видів першість виборола злагоджена команда Державної пожежно-рятувальної частини №5 міста Нововолинська, 2-е місце у команди рятувальників з ЧСПТ міста Луцька, третє – за командою з Любешова.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити