image
 |  0 31 Липня 2018 | 17:22

Стало відомо, як назвуть Луцький ботанічний сад

Змінять категорію Луцького ботанічного саду на парк-пам’ятку садово-паркового мистецтва.
Про це "ВолиньUA"  розповіли на публічній консультації з зацікавленими сторонами щодо розвитку Луцького ботанічного саду у вівторок, 31 липня.
Відомо, що статус пам'ятки природи загальнодержавного значення в ботанічного саду залишать. Опісля того, як проведуть усі зміни, парк передадуть під охорону, швидше за все, комунальному підприємству «Парки та сквери» Луцькради, яка й доглядатиме за пам’яткою.
Радниця виконувача обов'язкв міського голови Мар’яна Сорочук додала, що ботанічний сад не можуть обгородити від людей, тому що там є багато транзитних доріжок, через які ходять лучани. Тому назвати цю територію треба парком-пам’яткою, а не ботанічним садом.
Відтак, міська рада консультуватиметься з юристами, як це правильно оформити. Після того почнуть приводити в порядок територію.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинські митники та лісівники домовилися про посилення контролю за митним оформленням експорту лісоматеріалів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити