image
 |  0 3 Серпня 2018 | 16:05

Стало відомо, хто їздив по пляжі Світязя на Хаммері

Поліцейські встановили особу водія автомобіля «Хаммер», який 2 серпня 2018 року гасав прибережною смугою озера Світязь.
Про це повідомляють "Волинські новини".
Ним виявився приватний підприємець з Києва, 1978 року народження. Про це інформує Шацьке відділення ГУ НП у Волинській області.
Вказану особу було запрошено до відділення поліції де, спільно з працівниками Шацького Національного природного парку, з горе-водієм було проведено профілактичну бесіду щодо правил поведінки на території Шацького НПП, складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 91 КУпАП (Порушення правил охорони та використання територій та об'єктів природно-заповідного фонду) та справу про адміністративне правопорушення направлено на розгляд суду.
Максимальна санкція статті передбачає адміністративну відповідальність у вигляді штрафу в розмірі до 510 гривень з можливою конфіскацією засобів вчинення правопорушення.
Нагадаємо, у Фейсбук виклали відео, як у селі Світязь відпочивальники на позашляховику Hummer H2 каталися на пляжі, їх не зупинили сотні людей навколо. Більше того, вони з вітерцем проїхалися у воді самого озера Світязь. Зауважимо, з люка у той час висунувся пасажир.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чиновник намагався провезти через КПП «Ягодин» наркотики

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити