|  9 8 Серпня 2018 | 18:46

У Камінь-Каширському працює дитячий благодійний табір

У Камінь-Каширському районі продовжують роботу благодійні дитячі табори. Один із таких розташувався на мальовничій лісовій галявині поза селом Раків Ліс. Рекреаційну зону облаштували працівники державного підприємства “Камінь-Каширськагроліс”. Вони збудували новий рекреаційний пункт із затишними альтанками та іншими спорудами. Поряд – футбольне  поле, де також можна пограти у волейбол, ігровий майданчик, є ставок… Одне слово – і дорослим, і дітям лісівники створили гарну можливість відпочити на лоні природи.
Про це повідомляє "Волинь Online". 
Як правило, в програмі дитячого відпочинку (залежно від віку дітей) передбачені змістовні пізнавальні заняття. Цього разу на прохання керівника дитячого благодійного табору, настоятеля храму села Раків Ліс, протоієрея Ростислава лісівники підготували цікаву лекцію на тему “Ліс і людина”. Інженер з охорони та захисту лісу Сергій Віруцький розповів дітям про значення лісу, його користь в житті людини. І у зворотньому взаємозв’язку – якої шкоди лісові та довкіллю може завдати людина.

Діти з вдячністю сприйняли від лісівників нагадування про те, що не можна смітити в лісі. Пригадали основні правила поведінки під час відпочинку та при поводженні з вогнем. Адже важко навіть уявити, якого лиха може завдати лісова пожежа, наслідки якої дають про себе знати десятки років.
Після завершення зустрічі лісівники пригостили дітей сезонними фруктами.
Діти, їхні батьки та особисто керівник табору висловлюють вдячність працівникам лісгоспу за допомогу в облаштуванні табору та організації в ньому дитячого відпочинку.
У свою чергу директор підприємства Олександр Грицай запевнив дітей у тому, що ця рекреаційна зона слугуватиме місцем для проведення їхнього ж дозвілля під час літніх канікул. А в інший період року – чекатиме на своїх вдячних дорослих відвідувачів: жителів прилеглих сіл, міста, гостей району та ін.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині відбудуться Європейські Дні Добросусідства

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити