image
 |  0 9 Серпня 2018 | 13:02

Фіскальна служба перевірить низькі офіційні зарплати в «Динамо»

Державна фіскальна служба проведе перевірку інформації щодо офіційних зарплат в київському "Динамо", що можуть не співпадати з реальними сумами, які отримують футболісти та тренери команди.
Про це Українській правді повідомили у прес-службі ДФС.
"Згідно інформації у ЗМІ, щодо реального стану офіційних зарплат в "Динамо", ДФС направила цю інформацію на перевірку до офісу великих платників, де зареєстрований ФК "Динамо".
Після того як офіс великих платників розгляне цю інформацію, тоді буде направлений офіційний запит до "Динамо" (Київ), щодо надання пояснення цій інформації.
За два тижні "Динамо" має надати свої пояснення, після чого буде прийнято рішення про проведення позапланової документальної перевірки згідно статті 78. пункту 1.13", - заявили у прес-службі.
Посилаючись на зарплатну відомість в київському "Динамо",  офіційна зарплата футболістів столичної команди вкрай мала і становить від 13 до 20 тисяч гривень на місяць.
Місяць тому парагвайський півзахисник "Динамо" Дерліс Гонсалес в інтерв'ю ЗМІ заявив, що його офіційна зарплата в "Динамо" складає 110 тисяч доларів на місяць.
За офіційною інформацією, за січень 2018 року, зарплата Дерліса Гонсалеса в "Динамо" становила 18 тисяч 562 гривні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити