image
 |  0 9 Серпня 2018 | 13:29

В Україні побудують завод з виробництва сонячних панелей

У Вінниці до кінця 2019 року планується побудувати завод з виробництва сонячних панелей.
Про це повідомляє прес-служба Держенергоефективності.

"Будівництво заводу планується у м. Вінниця двома чергами по 200 МВт кожна. Другу чергу планується завершити вже у 2019 році", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, річний обсяг продукції очікується в обсязі 180 млн доларів. Крім цього, очікується, що на майбутньому заводі будуть працювати  близько 400 осіб.
Проект реалізує ТОВ "НЕСС Естейт", що входить до складу групи компаній "KNESS" - потужного гравця вітчизняного ринку відновлюваної енергетики.
Так, на сьогодні "KNESS GROUP" встановлено 33 сонячні електростанції загальною потужністю 225 МВт у семи областях України.
У прес-службі також нагадали, що виробникам, які використовують українське обладнання під час встановлення "зелених" об’єктів, надається надбавка до "зеленого" тарифу до 10%.
Нагадаємо, у другому кварталі 2018 року 1107 родин перейшли на електроенергію з енергії сонця, що вдвічі більше, ніж у першому кварталі цього року.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити